top of page

Nyheter fra Japan

Etter å ha deltatt med salgsbod på Norwegian ToyCon som ble avholdt for 5. gang i Porsgrunn lørdag 18.juni; slo det meg: Hvorfor ikke importere litt japanske monsterfigurer? Det er jo ingen andre som gjør.. også samlet jeg jo tross alt på Godzilla etc. for en del år siden (siste rest av samlingen er til salgs nå btw)

Bandai ultra monster series ca 13-15cm høy (ofte med bevegelige ledd) Enkel emballasje med tag/merkelapp Japan er kaijuens hjemland. Store monster (skuespillere i kostyme) som knuser byer (i minjatyr) Siden den første Godzilla filmen kom ut i 1954 har den Japanske filmindustrien laget drøssevis med filmer og serier, kanskje nest-best-kjent etter Godzilla er; Ultraman som stadig må bekjempe ulike monster. Han er på sett og vis "bestefaren" til PowerRangers. Disse figurene er morsomme å ha i hylla, siden alle kommer til å spørre "HVA ER DET DER?!" men også kjempegøy å gi i gave til barn (4+) for å friske opp leken deres med noe annet enn vestlig popkultur, for i Japan er fantasien til å skape kreative filmmonster enda friere enn i vår del av verden.

Starter smått med et lite parti med én av hver av hva leverandøren hadde tilgjengelig, da disse visst nok fremdeles er meget populære i Japan

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


IMG_0364.jpeg
bottom of page