top of page

Katteklokke service

Etter å ha solgt nærmere 300 katteklokker, så har det (bank i bordet) vær svært få reklamasjoner. Trolig fordi jeg tester alle klokkene ved mottakelse, men mye kan jo skje når de sendes av sted tiltros for solid eske med både bobleplast og pakkepapp rundt. Jeg svarer på henvendelser og forsøker å hjelpe alle så fort jeg kan, men tenkte likevel det er kjekt å oversette litt fra Dr. Kit-Cat guiden:


  • Først og fremst, se til at batteriene er nye, sitter godt i og ikke utsatt for korrosjon.

  • Heng katteklokka i vater på veggen, slik at halen/pendelen har like mye plass i alle retninger.

  • Sett halen ordentlig ned i hakket sitt og gi den et dytt ₍⸍⸌̣ʷ̣̫⸍̣⸌₎Tilstand 1. Henger du klokka helt inntil veggen? I så fall, prøv dette: Heng klokka litt utpå spikeren/skruen. Dette gir en svak lening fremover slik at halen/pendelen får nok plass. Prøv denne løsningen først før du går over til alternativene under.


Tilstand 2. En klokke kan bremse og stoppe fordi den lille Philips-skruen som fester pendelen inni klokka, er for stram. Skru skruen av 1/2 omdreining, og vanligvis beveger klokka seg riktig etter dette. Denne skruen finner du umiddelbart til venstre for pendelens dreiepunkt, som er over batteriene i midten av klokka.


Tilstand 3. En klokke kan stoppe etter noen timer eller dager hvis den henger på en vegg med elektriske ledninger bak. Ved å bytte til en annen vegg skal klokka fungere OK. En annen enkel løsning er et ark med tinnfolie inni klokkas bakside. Hvis veggen din er fri for ledninger, løser du problemet ved å følge prosedyrene i Tilstand 1 (øverst).

Bilde fra den gang en oransje katteklokke kom frem med alle tannhjula strødd utover 🙀😿

Jeg fikk satt den sammen igjen og den virker fremdeles 😺🧡

94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


IMG_0364.jpeg
bottom of page