top of page

Kjøpsbetingelser

Om selskapet

www.katteklokkemannen.no www.tikinorway.com eies og administreres av Skateosaurus ENK Jon Harald Aspheim. Organisasjonsnummer:  VAT: 998200717 MVA 

Adresse:

Skateosaurus ENK

Jon Harald Aspheim
Hjartdalsvegen 8

3723 Skien

Tlf: +47 994 11 253

Alle priser på produktene hos skateosaurus.no og dens undersider er angitt i norske kroner (NOK) og er inklusiv moms og avgifter, men eksklusiv frakt. Alle priser er dagspriser og kan fort endres

Når du handler på skateosaurus.no og dens undersider inngås avtaler på norsk, men mindre en engelsk auto oversettelse er tilgjengelig. Merk: kunst og bøker har MVA sats 0


Betaling

skateosaurus.no og dens undersider aksepterer betaling via:

- VISA, Mastercard, Maestro og Masterpass
- PayPal
- Vipps 
- Klarna

Ved bruk av betalingskort vil kjøpesummen først bli trukket på din konto når varene sendes. 
Betaler du med PayPal er du forsikret i visse tilfeller (les mer her).

Når du handler hos oss brukes kun de opplysningene som er nødvendige for å få levert den bestilte varen. Vi har ikke mulighet til å videregi kontaktopplysninger, trekke et beløp to ganger eller lignende. Du kan lese mer om netthandel her.

Du mottar en ordrebekreftelse på e-post så snart som vi har mottatt bestillingen din.

Vi bruker cookies bl.a. for å gi deg en bedre kjøpsopplevelse, og vi er forpliktet til å sørge for at opplysningene dine er sikret. Les mer om hvordan vi bruker cookies her. 

Klarnas betalingsmetoder
I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder. Betalingen går alltid direkte til Klarna.

Faktura: Forfallsdato er 30 dager etter at varene er sendt avsted. Fakturavilkårene finner du her.
 

Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag med 1/24 (minimum 95 NOK) av totalbeløpet. Mer informasjon om Klarna Konto samt alminnelige fakturavilkår og standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her.

Du finner mer informasjon om Klarna her og du kan lese brukervilkårene deres her. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.


Aldersgrense

Du skal være myndig for å handle hos skateosaurus.no og dens undersider. Personer under 18 år er mindreårige og dermed umyndige. Når du godkjenner et kjøp på hjemmesiden bekrefter du med dette at du er minst 18 år.


Bruksanvisninger

Hvis et produkt krever en bruksanvisning, vil denne følge med produktet. Er du fremdeles i tvil om hvordan produktet skal brukes, kan du kontakte kundeservice på telefon +47 994 11 253 eller e-post: post@skateosaurus.no

Angrerett

Som forbruker har du 14 dagers angrerett* på varer du har kjøpt på nettet. Ønsker du å angre et kjøp, kan du benytte vårt angrerettskjema som du finner vedlagt i forsendelsen din, eller lengre nede på denne siden.  Det betyr at du kan returnere en vare, så lenge produktet er i samme kvalitet, mengde og stand som du mottok den i. Det betyr at bla. Spiselige varer, batterier osv. skal returneres uåpnet og før utløpsdatoen.

I tillegg skal varen og emballasjen returneres i samme stand som da du mottok den. Originalemballasjen skal vedlegges i uskadet stand.

*Kunst og kunsthåndverk, så vel som brukte bøker, klær og samleobjekter selges under andre forutsetninger, da disse ikke kan returneres med mindre det er vesentlige feil og mangler. Ved ødelagt forsendelse må Posten Norge varsles av mottaker med post@skateosaurus.no på kopi med vedlagte bilder av emballasjen så vel som den skadede/ødelagte varen slik at forsikringen skal kunne bli dekket.

Varens stand når du returnerer den

Hvis varen er åpnet eller prøvd ut over det som er beskrevet ovenfor, anser vi den som brukt. Dette betyr at du ved returnering av kjøpet kun får en del eller intet av kjøpsbeløpet tilbake, avhengig av varens handelsmessige verdi. Du kan for eksempel gjerne prøve klærsom du har kjøpt, så lenge det kan returneres i samme stand og emballasje som da du fikk det.

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

Hvis du angrer kjøpet ditt, får du refundert det beløpet du har betalt til oss. I tilfellet av verditap som du er ansvarlig for, trekker vi dette fra kjøpesummen. 

Hvis du benytter deg av angreretten, refunderer vi kjøpsbeløpet på de returnerte varene, uten unødvendig forsinkelse og innen 14 dager etter vi har fått beskjed om at du angrer på kjøpet. Vi gjennomfører tilbakebetalingen med samme betalingsmetode som du benyttet da du bestilte varene, med mindre du har gitt konkret uttrykk for ønske om noe annet.

Du skal sende varen i retur senest 14 dager etter at du har gitt beskjed om at du angrer kjøpet. Vi kan tilbakeholde tilbakebetalingen inntil vi har fått varene i retur. Husk å få en kvittering på at du har sendt pakken, da denne tjener som bevis på din returnering. Du betaler selv for returfrakten.

Dersom du velger å ikke ta imot en pakke som leveres, eller ikke henter pakken på valgt utleveringssted, går vi ut fra at du ønsker å trekke deg fra kjøpet. Vi vil da trekke fra returkostnaden når vi tilbakebetaler ordrebeløpet ditt. Returkostnaden er 100 kr. Dersom du ikke ønsker at vi skal håndtere returen på denne måten, må du gjerne hente pakken og returnere den selv.

Hvis du er usikker på hvordan du benytter deg av angreretten, kan du kontakte kundeservice: 

E-post: post@skateosaurus.no
Telefon: +47 994 11 253

Returvaren sendes til:

Skateosaurus ENK Jon Harald Aspheim Hjartdalsvegen 8, 3723 Skien

Skateosaurus og dens undersider tar ikke imot pakker sendt med postoppkrav.

Du betaler selv for frakten når du sender varer i retur. 

Vi tilbyr ikke returetiketter.


Reklamasjon

skateosaurus.no og dens undersider tilbyr 24 måneders reklamasjonsrett i henhold til forbrukerkjøpsloven. Denne dekker mangler som konstateres ved normal bruk av varen. Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, eller få et avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen.

Reklamasjonsretten gjelder ikke feil, skader eller slitasje som er oppstått som en direkte eller indirekte følge av feilbruk, dårlig vedlikeholdelse, vold eller uautoriserte inngrep.

Reklamasjoner gjeldende feil og mangler skal meddeles Skateosaurus innenfor rimelig tid etter at feilen eller mangelen er oppdaget, eller burde vært oppdaget. Kontakt vennligst kundeservice med evt. dokumentasjon av feilen eller mangelen i form av bilde eller video. Vi kontakter deg etterfølgende med ytterligere instruksjoner.

Når du handler hos Skateosaurs har du alltid 2 års reklamasjonsrett. Det vil si at du har 2 år fra du mottok varen(e) på deg til å reklamere over eventuelle feil eller mangler. Du skal derimot gi oss beskjed raskest mulig, og senest 2 måneder etter at du oppdaget feilen/mangelen, om at du vil reklamere varen(e).

I tvilstilfelle og evt. tvister følger vi Forbrukerrådets avgjørelse.

Ved feil, mangler eller evt. uteblitt levering, bes du henvende deg til:

E-post: post@skateosaurus.no
Telefon: +47 994 11 253

Skateosaurs mottar ikke pakker sendt med postoppkrav.

Ved reklamasjon har du som utgangspunkt rett til å få erstattet den kjøpte varen med et tilsvarende produkt. Har du en avtale med kundeservice om at du får tilbake penger i forbindelse med din reklamasjonen, vil tilbakebetalingen skje innen 14 dager etter at vi har fått varen i retur.

Produktanmeldelser

Når du sender inn din anmeldelse, gir du Skateosaurus ENK tillatelse til å kopiere, fjerne, modifisere publisere og oversette innholdet av produktanmeldelsen. Du samtykker samtidig til at Skateosaurus ENK kan bruke teksten i nettbutikkene, inkludert på andre domener enn den du har skrevet anmeldelsen. Du gir oss også tillatelse til at vi kan tilpasse anmeldelsen din og bruke den til markedsføring i Skateosaurus ENK øvrige salgskanaler, slik som sosiale medier.

Anmeldelsen skal skrives på norsk, eller engelsk i et lettlest og enkelt språk, uten bruk av banneord, formuleringer som kan virke støtende, eller lignende. Du kan ikke kopiere andre kunders anmeldelser, enten fra Skateosaurus ENK, eller andre nettsider. Du kan ikke bruke HTML-tags eller sette inn linker i anmeldelsen din.

Når du sender anmeldelsen, har du selv mulighet til å bestemme om du vil vise ditt fulle navn, eller bare ditt fornavn i "navne-feltet". Du kan på denne måten legge inn din anmeldelse helt anonymt. Når du skriver din e-post adresse, skal du bruke den samme adressen som ved din bestilling hos Skateosaurus ENK.

Vi forbeholder oss retten til å avvise eller slette anmeldelser vi ikke mener lever opp til retningslinjene ovenfor.


Personvernerklæring

Du kan lese hele personvernerklæringen vår her.


Levering

Skateosaurus ENK sørger for levering med Posten Norge, eller utenlandske samarbeidspartnere av Posten Norge til mottakeren raskest mulig etter at varene er bestilt. Rettidig levering forutsetter at Posten Norge overholder sin del av leveringsavtalen. Skulle det oppstå forsinkelser hos Posten Norge, vil dette også forsinke leveringen i forhold til den leveringsdato vi har oppgitt.

I tilfeller med svært forsinkede (mange dager) leveringer eller leveringer som uteblir, sørger Skateosaurus ENK selvfølgelig for en ny levering uten omkostninger for deg, da Posten Norge sin forsikring skal dekke dette.

Alle leveringer sendes med Posten Norge , og koster fra 100 kr i Norge og 350 kr til utlandet. Fraktprisen bestemmes ut i fra vekten på pakken din og hvor den sendes til. Ved bestillinger over 1000 kr får du gratis frakt til nærmeste postkontor/post i butikk med adresse i Norge. Leveringstiden er den forventede leveringstid opplyst av Posten Norge. Ved handel over 3000 kr får mottakere med adresse utenfor Norge også fri frakt - alle forsendelser sendes forsikret med sporing via Posten Norge og Global Package Tracking

Husk at du som forbruker har rett til å oppheve et kjøp og få pengene i retur hvis levering er forsinket. Leveringen skal ifølge Kjøpeloven skje senest 30 dager etter du har bestilt en vare, med mindre annet er avtalt. Dette gjelder både bestillinger i fysiske butikker og på nettet. Hvis du i tilfellet av forsinket levering ønsker å oppheve kjøpet, har du rett til å få pengene i retur innen 14 dager. Merk at dette kun gjelder leveringer i fastland Norge. Stormvær o.l tilsier force major.

Vær oppmerksom på at det kan oppstå forsinkelser i forbindelse med f.eks. fortolling, som Skateosaurus ENK ikke kan stilles ansvarlig for.

OBS! Hvis pakkeboksen/pakkeshopen du har valgt er full blir pakken levert til en pakkeboks/pakkeshop i nærheten.


Opplysning om klagemuligheter

En klage over en vare eller en tjeneste kjøpt hos oss kan innsendes til Forbrukerrådet, Fred Olsens gate 1, 0152 Oslo, https://www.forbrukerradet.no/klageguide/.

EU-kommisjonens nettbaserte klageportal kan også benyttes. Det er særlig relevant hvis du er bosatt i et EU-land. Klage kan sendes inn her: http://ec.europa.eu/odr.

Ved innsendelse av en klage skal du oppgi vår e-postadresse post@skateosaurs.no.

Hvis eventuelle tvister skulle oppstå, følger vi Forbrukerrådets avgjørelse. 

Kjøpsbetingelsene er senest oppdatert 27.12.2023.

 
 

Standardskjema for angrerett

(Dette skjema utfylles og returneres kun hvis angreretten gjelder)

Til: Skateosaurus ENK Jon Harald Aspheim Hjartdalsvegen 8, 3723 Skien

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker å benytte meg av angreretten i forbindelse med min kjøpsavtale om følgende varer/tjenesteytelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Mottatt den: _______________________________

Forbrukerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrukerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrukerens underskrift: _________________________________________   Dato: _________________

(underskrift er kun nødvendig hvis skjemaet innsendes i papirform)

PERSONDATAPOLITIKK

1. GENERELT

1.1 SKATEOSAURS ENK er dataansvarlige for behandlingen av de personlige opplysningene vi har mottatt fra deg. Du finner våre kontaktopplysninger under punkt 7.

1.2 I denne persondatapolitikken kan du lese hvordan SKATEOSAURS ENK innsamler og behandler opplysninger som vedrører deg, herunder til hvilke formål vi behandler personopplysningene, hvordan vi sikrer de opplysningene vi mottar, og hvilke rettigheter du har.

 

2. HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN, TIL HVILKE FORMÅL OG HVORDAN BEHANDLER VI DIN PERSONDATA I OVERENSSTEMMELSE MED GJELDENDE LOVGIVNING

2.1 Når du besøker Skateosaurus og dens undersider innsamler vårt system automatisk opplysninger om deg og din bruk av vår hjemmeside. De data systemet registrerer er blant annet opplysninger om hvilken browser du benytter, hvilke ord, produkter og kategorier du søker på, din IP-adresse, nettverkslokasjon og informasjoner om din PC, mobil eller tablet, som gjør det mulig for oss å forbedre din brukeropplevelse og optimere skateosaurus ENK sine funksjoner, i likhet med at vi bruker opplysningene til å foreta oss relevant markedsføring. Rettsgrunnlaget for vår behandling av dine data i forbindelse med besøk på hjemmeside, kan du finne i databeskyttelseslovens artikkel 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du påmelde deg SKATEOSAURUS og dens undersider direkte markedsføring, f.eks. vår Facebookside, nyhetsbrev, pushbeskjeder eller lignende, registrerer vi ditt navn, din e-postadresse samt andre frivillige opplysninger du selv gir i forbindelse med påmeldingen. Formålet er å kunne levere relevant markedsføring til deg. Rettsgrunnlaget for dette er databeskyttelseslovens art 6, stk. 1, litra a.

2.2.1 Vi bruker personopplysningene dine til å målrettet markedsføringen vår mot deg basert på dine tidligere kjøp hos oss for å kunne gi deg de beste tilbudene.  Informasjonen som inkluderes, er kontaktinformasjonen din, e-postadressen din, søkeadferd og kjøpshistorikk. Det rettslige grunnlaget for dette er ditt samtykke og vår berettigede interesse, jf. databeskyttelseslovens art. 6, stk. 1, litra a og f.

2.3 Når du kjøper et produkt på skateosaurus.no eller dens undersider eller kommuniserer med oss via vår hjemmeside, registrerer vi de opplysninger du selv avgir, f.eks. ditt navn, din adresse, din e-postadresse, ditt telefonnummer, betalingsmåte, leveringsmåte, IP-adresse, samt hvilke produkter du har kjøpt og eventuelt returnert til oss. Disse opplysninger blir registrert for at vi kan levere de produktene du har bestilt, og dessuten administrere og overholde dine rettigheter til å returnere og reklamere over en vare jf. databeskyttelseslovens art. 6, stk. 1, litra b. Opplysninger om dine kjøp via vår hjemmeside samles dessuten inn så vi kan overholde lovkrav om bokføring og regnskap, jf. databeskyttelseslovens art. 6, stk. 1, litra b. . Når vi registrerer din IP-adresse er det fordi skateosaurus.no eller dens undersider er interesserte i å forebygge og forhindre bedrageri. Rettsgrunnlaget for dette er i databeskyttelseslovens art. 6, stk. 1, litra f.

2.4 Når du inngår en samarbeidsavtale med oss, registerer vi opplysninger om ditt navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, leveringsmåte, IP-adresse, samt hvilke produkter du har mottatt fra oss. Formålet med å innsamle disse opplysningene er å vurdere en potensiell samarbeidssamtale, samt å levere de produktene du har bedt om i henhold til avtalen. Opplysninger du selv avgir behandles for å kunne treffe foranstaltninger på din anmodning forut for inngåelse av en samarbeidsavtale jf databeskyttelseslovens art. 6, stk. 1, litra b.

2.5 Når du svarer på spørreskjemaer, registrerer vi opplysninger om ditt navn og din mailadresse, samt opplysninger om dine seksuelle forhold og helseopplysninger, såfremt spørreskjemaer ber deg svar på dette. Formålet med spørreskjemaet er å innhente informasjon i henhold til den konkrete undersøkelse. Rettsgrunnlaget for dette, er databeskyttelseslovens art. 6, stk. 1, litra a, og art. 9, stk. 2, litra a.

 

3. MOTTAKER AV PERSONOPPLYSNINGER

3.1 skateosaurus.no eller dens undersider deler opplysninger om ditt navn, din adresse, din e-postadresse, ditt telefonnummer, ditt ordrenummer samt leveringsønske til Posten Norge, eller annen transportør som håndterer frakten og leveringen av de varer du har kjøpt hos oss. Kjøper du produkter som ikke finnes på vårt lager, kan dine opplysningen unntakelsesvis gis videre til produsenten, som heretter sørger for å sende den gjeldende vare til deg.

3.2 Da vi anvender eksterne samarbeidspartnere til blant annet teknisk drift, forbedringer på hjemmesiden, innsamling av tillatelser til utsendelser av nyhetsbrev, deltagelse i konkurranser, popups, relevant markedsføring, samt bedømmelser av vår virksomhet og produkter, kan opplysninger om ditt navn og din e-postadresse bli betrodd til disse. I forbindelse med ditt kjøp av varer på vår hjemmeside, sender Trustpilot på vegne av vår virksomhet en e-post med en invitasjon til å vurderer våre produkter og service. Det er fullstendig valgfritt om du vil skrive en anmeldelse, og du kan velge å bruke et valgfritt navn. Den opplyste e-postadressen bruker vi kun til å verifisere at det er foretatt en handel hos oss. Hvis du takker ja til invitasjonen skal du være oppmerksom på at dataansvaret for dine personlige opplysninger til Trustpilot. 

Vi overtar opplysninger om ditt navn og din e-postadresse til blant annet følgende eksterne samarbeidspartnere etablert innenfor EU:

- Stripe
- PayPal
- Trustpilot
- Klarna

-Wix
 


Noen av de overnevnte virksomheter har status som databehandlere som under vår instruks behandler dataen som vi er juridisk ansvarlige for. Alle eksterne samarbeidspartnere som behandler personopplysninger på vårt vegne, har inngått skriftlige databehandleravtaler med vår virksomhet, hvor de er underlagt streng fortrolighet. Ingen av våre eksterne samarbeidspartnere kan derfor bruke dine personlige opplysninger til andre formål enn å oppfylle den avtalen de har inngått med oss. 
 

For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

Enkelte av våre eksterne databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC., Klaviyo Inc., Magento Inc. og Microsoft Corporation er etablert utenfor EU, nærmere bestemt i USA. Overføring av personopplysninger til databehandlerene våre i tredjeland sikres gjennom gyldige overføringsgarantier ved bruk av EU-kommisjonens standardkontraktsvilkår.

 

4. DINE RETTIGHETER

4.1 For å skape maksimal åpenhet og gjennomsiktighet rundt vår behandling av dine personopplysninger, skal vi som dataansvarlige opplyse deg om dine rettigheter.

4.2 Innsiktsretten 

4.2.1 Du har til enhver tid rett til å be om å få opplyst hvilke data vi har registrert på deg, hvilke formål dataen tjener, hvilke kategorier av personlige opplysninger vi har registrert om deg, hvem som mottar og behandler opplysningene, samt fra hvor våre data om deg er innsamlet.

4.2.2 Du har rett til, per e-post, å få tilsendt en kopi av de personlige opplysninger vi har registrert og behandler om deg. Ønsker du å få tilsendt en slik kopi skal du sende vår kundeservice en skriftlig henvendelse på post@skateosaurus.no. Vi fremsender utelukkende personlige opplysninger som knytter seg direkte til den e-postadressen henvendelsen kommer fra. Du kan med andre ord ikke få tilsendt opplysninger som knytter seg til en annen e-postadresse enn den du kontakter oss fra.

4.3 Retten til beriktigelse 

4.3.1 Du har rett til å få ukorrekte personopplysninger om deg selv korrigert av oss, slik at vi ikke benytter feilaktige informasjoner om deg når du benytter virksomhetens servicer. Hvis du oppdager feil i de opplysninger vi har registrert om deg, kan du gjøre oss oppmerksomme på dette via skriftlig henvendelse over e-post til vår kundeservice, så vi kan rette feilen.

4.4 Retten til sletting 

4.4.1 Du har i visse tilfeller rett til å få alle eller deler av dine personopplysninger slettet fra vårt system. Det gjelder f.eks. hvis du tilbakekaller ditt samtykke, og vi ikke har noe juridisk grunnlag for å fortsette behandlingen av dine data. Hvis en fortsatt behandling av dine personlige opplysninger er nødvendig, det kan f.eks. være i tilfeller hvor vi skal overholde våre juridiske plikter, for at rettskrav kan fastlegges, gjøres gjeldende eller forsvares i forbindelse med politietterforskning, er vi ikke forpliktede til å slette de opplysninger vi har registrert på deg. Sletting av personlige opplysninger kan kun skje med tilbakevirkende kraft. Anmoder du om å få dine opplysninger slettet, skal du være oppmerksom på at det på ny vil bli innsamlet opplysninger om deg hvis du benytter deg av vår virksomhet sine tjenester i fremtiden.

4.5 Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring 

4.5.1 Du har i visse tilfeller rett til å få begrenset behandlingen av dine personopplysninger til kun å bestå av oppbevaring, hvis du mener at de opplysningene vi har om deg ikke er korrekte.

4.6 Retten til data portabilitet 

4.6.1 Du har i visse tilfeller rett til å få en kopi av de personopplysninger som du selv har gitt os, utlevert i et maskinlesbart formalt, i likhet med at du har rett til å overføre personopplysninger om deg selv til en annen dataansvarlig.

4.7 Retten til innsigelser 

4.7.1 Du har rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personlig opplysninger med henblikk på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse som vi foretar oss for å kunne gjøre vår kommunikasjon og markedsføring relevant i forhold til deg.

4.7.2 Du har rett til med grunner som angår din personlige situasjon å gjøre innsigelser mot vår behandling av dine personlige opplysninger som vi foretar oss på grunnlag av vår legitime interesser, jf. punkt 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til å tilbakekalle samtykke 

4.8.1 Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhetsbrev. Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til oss post@skateosaurus.no, jf. punkt 4.2.2

4.9 Retten til å klage 

4.9.1 Du har til enhver tid rett til å gi en klage. Din klage skal i den forbindelse inngis til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo, pr. e-post til postkasse@datatilsynet.no, eller telefonisk på 22 39 69 00.

 

5. SLETTING AV PERSONDATA

5.1 Opplysninger innsamlet om din bruk av skateosaurus.no eller dens undersider, jf. punkt 2.1 , 2.2 vil etter en samlet periode på 2 år enten slettes eller utelukkende være tilgjengelige i anonymisert form, slik at de ikke kan spores tilbake til deg. Dette forutsetter dog at du i denne periode ikke har interagert med vår virksomhet sine tjenester, herunder besøkt vår hjemmeside, foretatt kjøp via vår hjemmeside, deltatt i konkurranser, lest eller klikket på e-poster, annonser og pop-ups m.m.

5.2 De personlige opplysningene som vi har innsamlet med din påmelding til vårt nyhetsbrev slettes senest 2 år etter at nyhetsbrevet er sendt til deg. En forutsetning for at disse data skal slettes, er at du trekker ditt samtykke tilbake.

5.3 De personopplysninger vi har innsamlet i forbindelse med kjøp du har gjort på skateosaurus.no eller dens undersider vil som utgangspunkt bli slettet eller anonymisert, slik at de ikke kan spores tilbake til deg 5 år etter utløpet av det kalenderåret du har gjennomført ditt kjøp. Opplysningene kan dog lagres i lenger tid hvis vi vurderer å ha et legitimt behov for å oppbevare dem.

5.4 Virksomhetens regnskapsmateriale oppbevares i 5 år til utgangen av regnskapsåret, slik at vi kan oppfylle bokføringslovens krav om oppbevaring av regnskapsmateriale.

5.5 De personlige opplysningene vi har samlet inn i forbindelse med din interaksjon med vår kundeservice, vil bli slettet 3 år etter din siste henvendelse til oss.

5.6 Opplysninger samlet inn i forbindelse med samarbeidsavtaler vil bli slettet senest 2 år etter vår siste interaksjon med deg. Har vi mottatt en forespørsel om sponsorat hvor denne ikke vil bli etterlevd, vil opplysningene bli slettet med det samme.

5.7 Opplysninger samlet inn i forbindelse med spørreskjema vil bli slettet med det samme undersøkelsen er avsluttet. Opplysningene vil kun bli offentliggjort anonymisert, med mindre respondenten gir samtykke til offentliggjøring av dennes opplysninger. I dette tilfelle vil opplysningene slettes så snart spørreskjemaet ikke lenger har aktualitet.

 

6. SIKKERHET

6.1 SKATEOSAURUS ENK har gjennomført alle de anbefalte tekniske og organisatoriske sikkerhetsforetak for at dine personlige opplysninger uten hensikt eller på ulovlig vis blir destruert, bortkommer, blir endret, er ukorrekte, blir misbruket eller kommer uvedkommende i hende eller til kjennskap.

6.2 Det er utelukkende medarbeidere som har et byrettighet behov for å tilgå dine opplysninger for å utføre sitt arbeid som får adgang til dine persondata.

 

7. KONTAKTOPPLYSNINGER

7.1 SKATEOSAURUS ENK er dataansvarlig for de personopplysninger som innsamles via vår nettsider. 

7.2 Hvis du ønsker å gjøre bruk av en eller flere av dine rettigheten beskrevet i pnt. 4 eller har spørsmål eller bemerkninger til vår virksomhets persondatapolitikk, kan du kontakte:

Skateosaurus ENK

Jon Harald Aspheim
Hjartdalsvegen 8, 3723 Skien

Tlf: +47 994 11 253

post@skateosaurus.no

 

8. ENDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Såfremt vi foretar oss endringer i vår virksomhets persondatapolitikk, blir du informert om dette neste gang du besøker vår hjemmesider.

 

9. VERSJONER

9.1 Dette er versjon 3 av SKATEOSAURUS ENK persondatapolitikk datert den 27.12.2023

IMG_0364.jpeg
bottom of page